233. Castagna Mocaccino

Horúce gaštanové mocaccino je ideálnou voľbou a to nielen na začiatku dňa. Môžete skúsiť rôzne variácie, napríklad s toppingom Biela čokoláda alebo Karamel.

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY

Do šálky nalejeme sirup a následne do nej pripravíme espresso. Môžeme posypať kakaom a potom lejeme spenené mlieko.

Zdobíme kresbou z čokoládového toppingu.

Náš tip: skúste sirup pridať do mlieka a potom speniť. Takto sirup s mliekom krásne prepojí svoju chuť.


Tento čierny čaj s mliekom má príjemnú korenistú príchuť, ktorá vás prevedie krajinami od stredného východu až po samotnú Indiu.

234. Iced Mint

31.10.2019

Veľmi jednoduchá, chladivá a extra svieža granita. Ľadová mäta vás zmrazí či už na cestách alebo na letnej terase.

Ovocný exotický milkshake Pear Latte Colada je zaujímavou variantou obľúbenej Pina Colady. Táto nealko verzia poteší aj najmenších. Skúste namiesto ananásu chuť sladkej, vyzretej hrušky.