133. Caramel Macchiatto

Na ochutenie macchiatta je možné použiť veľa obľúbených príchutí. Vanilka, oriešky, čokoláda, kokos...

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

Vopred vychladené mlieko speníme v konvičke na parnej tryske kávovaru. Správe spenené mlieko má hladkú, krémovú konzistenciu. Mlieko prelejeme do pohára/šálky a opatrne navrch vylejeme espresso. Na ozdobenie možno použiť napríklad obľúbený topping.


Ochutené kávy sú veľmi obľúbené či už v podobe cappuccina, latte alebo v iných prevedeniach. Určite skúste kávu vylepšiť aj sirupom Brownie, ktorý je skvelou kombináciou čokolády a orieškov.

Veľmi chutný nápoj osloví každého milovníka mliečnych koktejlov. Tekutý dezert s vôňou tmavej čokolády a pražených orieškov ťažko odmietnuť.

Obľúbený tonik v modernom prevedení s estragónom. Osviežujúca limonáda.