133. Caramel Macchiatto

Na ochutenie macchiatta je možné použiť veľa obľúbených príchutí. Vanilka, oriešky, čokoláda, kokos...

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

Vopred vychladené mlieko speníme v konvičke na parnej tryske kávovaru. Správe spenené mlieko má hladkú, krémovú konzistenciu. Mlieko prelejeme do pohára/šálky a opatrne navrch vylejeme espresso. Na ozdobenie možno použiť napríklad obľúbený topping.


040. Chai Moka

06.02.2020

Aromatický a korenistý twist známej a obľúbenej kávy s čokoládou.

Ružová limonáda so stupňujúcou silou čierneho čaju. Zaujímavý spôsob ako vylepšiť nápoje ochuteným ľadom.

Tento čierny čaj s mliekom má príjemnú korenistú príchuť, ktorá vás prevedie krajinami od stredného východu až po samotnú Indiu.