124. Croissant Aux Amandes

Tekutá verzia obľúbeného croissantu posypaného mandľami.

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

Vysoký pohár najprv ozdobíme čokoládovým toppingom. Mlieko, kávu a sirup mixujeme spolu s ľadom približne 10 sekúnd. Cez filter prelejeme do pohára.Ozdobíme šľahačkou, toppingom a mandľami.


Ochutené kávy sú veľmi obľúbené či už v podobe cappuccina, latte alebo v iných prevedeniach. Určite skúste kávu vylepšiť aj sirupom Brownie, ktorý je skvelou kombináciou čokolády a orieškov.

Veľmi chutný nápoj osloví každého milovníka mliečnych koktejlov. Tekutý dezert s vôňou tmavej čokolády a pražených orieškov ťažko odmietnuť.

Obľúbený tonik v modernom prevedení s estragónom. Osviežujúca limonáda.