113. Apricot macchiato

Variácia slávnej talianskej vrstvenej kávy s ovocnou príchuťou marhule.

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

V konvičke speníme mlieko spolu so sirupom. Spenené mlieko nalejeme do šálky, na hladinu opatrne nalejeme espresso a prikryjeme zvyšnou mliečnou penou. Ozdobíme sušeným ovocím a drvenými orieškami.


Ochutené kávy sú veľmi obľúbené či už v podobe cappuccina, latte alebo v iných prevedeniach. Určite skúste kávu vylepšiť aj sirupom Brownie, ktorý je skvelou kombináciou čokolády a orieškov.

Veľmi chutný nápoj osloví každého milovníka mliečnych koktejlov. Tekutý dezert s vôňou tmavej čokolády a pražených orieškov ťažko odmietnuť.

Obľúbený tonik v modernom prevedení s estragónom. Osviežujúca limonáda.