111. Blueberry Rosehip and Hibiscus Tea

K ibišteku môžeme pre vylepšenie chuti pridať aj šípky. Čaj výborne ochutia a osladia aj iné sirupy ako jahoda, mango, liči alebo broskyňa .

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

Do šálky nalejeme sirup, následne v šálke pripravíme čaj klasickým spôsobom, či už máme vreckový alebo sypaný. Necháme lúhovať 4 minúty a podávame.


129. T-DOX

10.03.2019

Povzbudzujúci studený drink ideálny počas slnečných dní. Zázvorové pivo možno zameniť za nealko verziu.

Green Beast je punč s absinthom, uhorkami a citrónom. Je to víťaz súťaží o najlepší koktejl a najlepší koktejl s absinthom v rokoch 2010 a 2011.

Intenzívna ovocná chuť tohto koktejlu uspokojí aj náročnejších hostí.