111. Blueberry Rosehip and Hibiscus Tea

K ibišteku môžeme pre vylepšenie chuti pridať aj šípky. Čaj výborne ochutia a osladia aj iné sirupy ako jahoda, mango, liči alebo broskyňa .

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

Do šálky nalejeme sirup, následne v šálke pripravíme čaj klasickým spôsobom, či už máme vreckový alebo sypaný. Necháme lúhovať 4 minúty a podávame.


Ochutené kávy sú veľmi obľúbené či už v podobe cappuccina, latte alebo v iných prevedeniach. Určite skúste kávu vylepšiť aj sirupom Brownie, ktorý je skvelou kombináciou čokolády a orieškov.

Veľmi chutný nápoj osloví každého milovníka mliečnych koktejlov. Tekutý dezert s vôňou tmavej čokolády a pražených orieškov ťažko odmietnuť.

Obľúbený tonik v modernom prevedení s estragónom. Osviežujúca limonáda.