102. Mocha nougat style - nugátové moccacino

Káva a mlieko sú ako stvorené pre jedinečnú príchuť sirupu 1883 Francúzsky nugát. Jeho mandľová a medová vôňa prináša tomuto drinku vyrovnané obohatenie.

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

Do pohára nalejeme 2,5cl sirupu Francúzsky nugát, pridáme 0,5cl sirupu Čokoláda, dvojité espresso a 12cl horúceho speneného mlieka. Dozdobíme štipkou kakaa.


Ochutené kávy sú veľmi obľúbené či už v podobe cappuccina, latte alebo v iných prevedeniach. Určite skúste kávu vylepšiť aj sirupom Brownie, ktorý je skvelou kombináciou čokolády a orieškov.

Veľmi chutný nápoj osloví každého milovníka mliečnych koktejlov. Tekutý dezert s vôňou tmavej čokolády a pražených orieškov ťažko odmietnuť.

Obľúbený tonik v modernom prevedení s estragónom. Osviežujúca limonáda.