081. Passion Fruit Rosehip and Hibiscus Tea

Variácia ibištekového čaju. Možné pripraviť variantu s malinou, banánom, jahodou a mangom.

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

Pripravím si do čajníka zmes ibišteka a šípok. Zalejeme horúcou vodou. Pred podávaním prilejte do čajníka sirup a ozdobte lístkami medovky.


Ochutené kávy sú veľmi obľúbené či už v podobe cappuccina, latte alebo v iných prevedeniach. Určite skúste kávu vylepšiť aj sirupom Brownie, ktorý je skvelou kombináciou čokolády a orieškov.

Veľmi chutný nápoj osloví každého milovníka mliečnych koktejlov. Tekutý dezert s vôňou tmavej čokolády a pražených orieškov ťažko odmietnuť.

Obľúbený tonik v modernom prevedení s estragónom. Osviežujúca limonáda.