061. Nougat In Love

Sirup Francúzsky nugát dáva harmóniu medu , kávy a mlieka.

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

1.5cl sirupu 1883 francúzsky Nugát a 10 cl studenej espresso kávy premiešajte v šejkri. Podávajte v chladených koktejlových pohároch. Navrch nalejte ľahko premiešanú šľahačku. Pred podávaním ozdobte drvenými praženými mandľami.


Ochutené kávy sú veľmi obľúbené či už v podobe cappuccina, latte alebo v iných prevedeniach. Určite skúste kávu vylepšiť aj sirupom Brownie, ktorý je skvelou kombináciou čokolády a orieškov.

Veľmi chutný nápoj osloví každého milovníka mliečnych koktejlov. Tekutý dezert s vôňou tmavej čokolády a pražených orieškov ťažko odmietnuť.

Obľúbený tonik v modernom prevedení s estragónom. Osviežujúca limonáda.