042. Nutty Cloud

Vynikajúci horúci nápoj, ktorý si vyžaduje svojský spôsob podávania, aby bol dosiahnutý aj čo najlepší vizuálny zážitok.

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

Pripravíme si mliečnu penu spenením na parnej tryske kávovaru alebo ručne. Penu nalejeme do 2/3 pohára. Pridáme čokoládový sirup, ktorý sa usadí na dne. V konvičke zohrejeme mlieko a pridáme pistáciový sirup. Horúcu zmes potom opatrne vylejeme do pohára s mliečnou penou. Posypeme drvenými pekanovými orechmi a mandľami.


Sladké orieškové espresso so šľahačkou ako jeden z najjednoduchších, no napriek tomu výborných kávových nápojov.

Ovocný exotický shot vo farbách Jamajskej vlajky. Skvelo vyzerajúci drink veľmi jednoduchý na prípravu.