042. Nutty Cloud

Teplý nápoj, ktorý má svoj jedinečný štýl a vizuálnu príťažlivosť.

INGREDIENCIE:

POSTUP PRÍPRAVY:

Naplňte priehľadný pohár na punč do 2/3 mliečnou penou (vyrobíme ručne vo french presse alebo pomocou parnej trysky) . Pridajte čokoládový sirup. Ohrejte mlieko s čokoládou vo vodnom kúpeli , doplňte pistáciový sirup. Horúcu zmes opatrne nalejte do pohára. Ozdobte drvenými orechmi a mandľami


Ochutené kávy sú veľmi obľúbené či už v podobe cappuccina, latte alebo v iných prevedeniach. Určite skúste kávu vylepšiť aj sirupom Brownie, ktorý je skvelou kombináciou čokolády a orieškov.

Veľmi chutný nápoj osloví každého milovníka mliečnych koktejlov. Tekutý dezert s vôňou tmavej čokolády a pražených orieškov ťažko odmietnuť.

Obľúbený tonik v modernom prevedení s estragónom. Osviežujúca limonáda.